facebook-pixel

Дезінфекція в кафе – запорука безпеки відвідувачів і персоналу

антисептик для приміщень

В даний час в світі склалися такі умови, що закладам громадського харчування для стабільної роботи, без закриття на карантин, необхідно регулярно проводити знезаражування всіх поверхонь, використовуючи відповідні деззасоби для прибирання приміщень. Дезінфекція в кафе, ресторанах, столових – захід хоч і клопіткий, але вкрай необхідний. Погодьтеся, тільки при повному знезараженні і грамотно виконаній санобробці всіх поверхонь ви гарантуєте відвідувачам закладу безпеку, і зводите до мінімуму ризик нанесення шкоди їх здоров’ю. У наш час це актуально як ніколи.

Чому дезінфекція в кафе важлива і які засоби потрібно використовувати?

Насправді, проводити санітарну обробку приміщень громадського харчування потрібно було завжди. Хіба що раніше досить було задіяти дозволені до використання в закладах громадського харчування миючі засоби і підтримувати чистоту з їх допомогою. Тепер же цього мало, і з появою нових вірусів виникла необхідність застосування потужного засобу для дезінфекції поверхонь з антибактеріальним ефектом. І тут вкрай важливо вибирати речовини для санобробки, які дійсно працюють, і захищають поверхні від бактерій і шкідливих мікроорганізмів протягом тривалого часу.

Спостерігаючи розвиток технологій, нескладно помітити, що він торкнувся всіх сфер діяльності людини. Деззасоби для громадського харчування – не виняток. Щорічно ринок дезінфектантів поповнюється новими зразками, що дозволяють здійснювати санітарну обробку більш якісно, ефективно і швидко в порівнянні із засобами річної давності. Завдяки цьому персонал, використовуючи сучасний розчин для дезінфекції приміщень, зможе значно скоротити час, що витрачається на знезараження і прибирання поверхонь, з якими взаємодіють відвідувачі. Разом з цим, суттєво зменшиться витрата води і деззасоби для громадського харчування, без втрати в якості санобробки.

Компанія Green Plastic йде в ногу з часом, і застосовує в роботі технології, перевірені на практиці і затверджені організаціями з охорони здоров’я. Наші дезінфектанти здійснюються за формулою, сертифікованої МОЗ України. Ми пропонуємо готовий антисептик для меблів і концентровані дезінфікуючі засоби для закладів громадського харчування, за допомогою яких виготовляється розчин для дезінфекції поверхонь будь-якого типу.

Дезінфікуючі засоби для кафе – як правильно вибрати?

Ключовим принципом в цьому випадку є коректний розподіл дезінфектантів відповідно до робочих зон приміщення. Адже персонал кафе використовує в роботі миючі та дезінфікуючі засоби для громадського харчування різних типів. Тому потрібно правильно визначити спектр хімікатів, що будуть задіяні в кожній зоні: кухня, санвузол, зал, бар і локації з максимальним скупченням людей. Виконуючи знезараження, важливо приділяти увагу меблям, підлозі, стелажам, посуду, столовим приладам.

Що застосовують для стерилізації барів, кафе, ресторанів, клубів та інших закладів громадського харчування:

  • деззасоби для поверхонь;
  • чистячі і миючі речовини;
  • санітайзер для дезінфекції рук;
  • антисептики для знезараження столів після кожного відвідувача.

Ідеально, якщо прибирання приміщення проводиться кожні 2 години. Мінімальні вимоги щодо виконання санобробки – 1 раз в робочу зміну. Щоб менше турбувати відвідувачів, при частому прибиранні використовують метод протирання, зокрема, після візиту кожної компанії людей потрібно протирати столи антисептичним засобом для меблів. Ми рекомендуємо застосовувати для цього готовий розчин Green Ros. В кінці дня, після закриття, або вранці перед відкриттям, необхідно здійснювати повну санобробку всіх приміщень. Щоденне виконання цієї процедури – запорука безпеки не тільки гостей, а й персоналу.

Критерії вибору дезінфектантів:

  • потужна антибактеріальна дія при експозиції дезінфекції в межах 5-15 хвилин;
  • відсутність корозійного або іншого руйнівного впливу на матеріали оброблюваних поверхонь;
  • поєднання декількох корисних ефектів: дезодоруючого, миючого, чистячого, знезаражуючого;
  • зручне використання, швидке і повне розчинення у воді, технологічність і ефективність;
  • безпека для персоналу та відвідувачів, відсутність у складі токсичних летючих речовин і стійкого, неприємного запаху;
  • стабільність хімічних і дезінфікуючих властивостей деззасобу і його розчину при тривалому зберіганні.

У дотриманні санітарно-гігієнічних вимог немає дрібниць. Власникам закладів ресторанного господарства потрібно пам’ятати про це. Адже прибирання, дезінфекція та підтримання чистоти – це не тільки запобіжні заходи і профілактика вірусних захворювань, але і демонстрація поваги до відвідувачів. Формуйте довіру до вашого закладу, а дезінфекційні засоби Green Plastic допоможуть вам усувати бактерії і підтримувати чистоту в приміщенні.

    Замовити зворотній дзвінок
    Залиште заявку і наш фахівець зв'яжеться з вами найближчим часом

      Замовити товар
      Залиште заявку на покупку і наш фахівець зв'яжеться з вами найближчим часом